Neptune Energy – Kick off

Kick off for nytt selskap – og ny kultur

Har du hørt om da briten, franskmannen, tyskeren – og en gjeng med herlige nordmenn skulle bli ett? Resultatet ble – blant annet – en italiensk landsbyfest.

Velkommen til historien om Neptune Energy anno februar 2019!

Et nytt, spennende oljeselskap er i startfasen som resultat av at det britiske fondet Neptune Energy kjøpte den norske delen av tyske VNG og olje- og gassvirksomheten til franske Engie*.

Ny ledelse
Hovedpersonene i denne historien er offshore-helter på Gjøa, onshore-helter i Florø, Oslo og Stavanger – og en ny toppledelse med ambisiøse mål.

I desember 2018 kom spørsmålet om Kulturkompaniet kunne hjelpe Neptune Energy med å lage et skikkelig startskudd for den nye organisasjonen.

Målet var en samling som engasjerer, som bygger tilhørighet og stolthet til alle som jobber i selskapet.

Heldagssamling
Målet var også å starte på en ny historiefortelling, å få en felles start på byggingen av en ny kultur. Enten man kom fra dekk på Gjøa, fra Engie, VNG – eller Shell, der den nye toppsjefen, Odin Estensen, jobbet tidligere.

Resultatet ble en heldagssamling i Stavanger konserthus. Første halvdel i Kuppelhallen med faglig innhold, andre del i med mat, mingling og intim, italiensk landsbystemning i Zetlitz.

-Tilbakemeldingene fra kollegaer, både de nære, de nye og de offshore, var gjennomgående begeistret. Den faglige biten ga ikke bare større innsikt i hvilket selskap vi er og skal bli – men flere utrykte en stolthet over å jobbe for Neptune og med så mange dyktige kolleger. En kul og gjennomført avslutning i Zetlitz, med langbord og mingling, viste seg å være den perfekte rammen for å bli bedre kjent med hverandre og starte byggingen av en ny felles kultur, sier Liv Jannie Omdal, kommunikasjonssjef i Neptune Energy Norge.

Kulturkompaniet bidrar til å styrke bedriftens DNA ved å engasjere mennesker og merkevare. Det gjør vi gjennom å lytte, forstå og handle ut fra bedriftens ønsker og behov.

Vi er ydmyke – og stolte – over å kunne bidra til kulturbygging for selskapet i endring. Er dette noe for deg? Da vil vi gjerne snakke med deg!

Ole Petter Søllesvik
ops@kulturkompaniet.no
90579484

Pssst: Neptun er den åttende og ytterste planeten i solsystemet regnet fra solen, og den eneste planeten det er umulig å se fra jorden med det blotte øyet. Den er oppkalt etter Neptun, den romerske havguden. Den er den fjerde største planeten i solsystemet etter diameter og har den tredje største massen. Kilde: Wikipedia