Agder Energi – Trening i sikkerhetskultur

Gjennomført program med engasjerende, humoristisk stil

49 vannkraftverk, høyspentledninger, store anleggsmaskiner – og felling av skog. De ansatte i Agder Energi har en rekke grunner til å trene på god sikkerhetskultur. Derfor er Kulturkompaniet med på det elektriske laget.

Det handler om bevisstgjøring, om dialog og systematisk trening. Målet er å unngå skader, først og fremst på personer, men også på utstyr.

Bruk refleks!
Agder Energi har utviklet et nytt program for alle som er involvert i og rundt arbeidet på de 49 kraftstasjonene og kraftnettet, kalt Refleks.

Først ut var lederne, som skulle få tak i innholdet og gjøre det til sitt eget for å kunne bruke programmet selv. Deretter skulle det ut til alle involverte i selskapet på en engasjerende, inspirerende, morsom måte. Derfor ble Kulturkompaniet involvert.

Teater og involvering
-Vi har blant annet bidratt med dialogteater og ulike treningsposter. Hensikten er å inspirere og engasjere, blant annet gjennom å spille ut scener og situasjoner som folk kjenner seg igjen i. Da blir det fort moro, sier Trygve Eichinger Vassbotn, skuespiller og prosjektleder for kurs og trening i Kulturkompaniet.

Programmet til Agder Energi ble første gang presentert under HMS-dagen 2018. Siden har det blitt rullet ut til alle ansatte i den operative delen av selskapet, som har hovedkontor i Kristiansand.

Kulturkompaniet har bistått med utvikling og gjennomføring av formidlingstrening for lederne.

-Det har vært skikkelig gøy å jobbe med Kulturkompaniet, som fanger alle med sin energi og innlevelse. Kort oppsummert kan jeg beskrive Kulturkompaniet som engasjerende, seriøse og humoristiske. Vi gleder oss til neste gang!

Sier Bård Tobiassen, HMS-leder i Agder Energi Konsernet.

Vi takker for beskrivelsen, Bård, og for samarbeidet med Norges fjerde største energiprodusent. Vi gleder oss også til neste gang vi møtes!

Kulturkompaniet er eksperter på formidlingstrening. Vi kan være med i utvikling og gjennomføring av program, og i trening av ledere og nøkkelpersonell som skal formidle. Er dette noe vi kan hjelpe deg og selskapet ditt med? Da vil vi gjerne snakke med deg!

Ole Petter Søllesvik
ops@kulturkompaniet.no
Tlf.: 905 79 484

Kulturkompaniet engasjerer mennesker og merkevarer. Sammen skaper vi menneskelig overskudd.