Vi skal skape nye magiske øyeblikk!

Om to uker hadde vi tenkt å gå i gang med feiringen av at Kulturkompaniet er 25 år. Så kom Coronaen.

Vi snur opp-ned på alt nå. Det er som om noen bare har trykket på den STORE pauseknappen. Og det skjer etter at vi har hatt en travel og kjekk vinter der vi har gjort mye spennende sammen med våre kunder.

Så var det bom stopp. Plutselig og med nærmest uvirkelig effekt.

For oss betyr det at permitteringsvarselet har gått ut til nesten alle mann. Det gjør vondt. Herlige mennesker, dyktige fagfolk som alltid strekker strikken så langt det går for å levere varene.

Men, kjære leser, vi er ikke alene i båten. Og vi kommer tilbake! Sterkere enn noen gang. Vær du helt sikker. Vi var nemlig i dytten, både på kurs- og konferansesiden. Med dristige, nytenkende kunder i privat næringsliv – og offentlig sektor. Noen nye, mange gamle. Relasjoner, altså … 🙂

Vi gleder oss til denne unntakstilstanden er over. Vi gleder oss til nye prosjekter. For vi skal igjen skape magiske øyeblikk! Til beste for dine kollegaer og ansatte. Til beste for dine kunder. Til beste for Kulturkompaniet.

Nevnte jeg at vi er 25 år i år? Ja, jeg gjorde visst det. Og det kommer du til å høre mer om. 25 år med utrolig mange oppturer, som for eksempel denne, da vi feiret vår egen 20-årsdag med å gi en dag som sykehuskollegaer sent vil glemme. Men også noen nedturer som har likheter med den vi er midt oppi nå.

Hver gang har vi lært noe nytt. Hver gang har vi reist oss. Hver gang har vi kommet styrket tilbake.

Det skal vi jammen gjøre denne gang også!

Til mine kjære kollegaer – og til deg som er vår kunde og samarbeidspartner: Jeg er glad i dere. Jeg savner hverdagen, den gode flyten. Der det ene møtet avløses av det neste, der kreativiteten bobler, der vi ser muligheter nesten overalt.

Ta vare på deg selv og dine nærmeste. Brett opp ermene (selvfølgelig etter at du har vasket hendene!) Og husk; vi kommer sterkt tilbake!

Sammen skal vi skape menneskelig overskudd.

Psssst: Jeg er DEFINITIVT klar for å snakke om nye muligheter med deg. Når som helst. Ring meg!

Ole Petter Søllesvik