Kulturkompaniet 25 år

Olav Fjellså

Kulturkompaniet 25 år

Olav Fjellså

– Det handler om å bry seg. Gode folk forsvinner hvis du ikke tør være tett på. Det gjelder i alle relasjoner, sier Olav Fjellså, veteran i energibransjen – og en av dem vi har lært utrolig mye av!

– Hva er grunnen til at du jobber der du gjør? Hva motiveres du av? Hvorfor tar du turen på jobb, når du heller kan gjøre arbeidsoppgavene dine hjemme? Dette tror jeg mange, mange mennesker tenker spesielt mye på i disse dager – og jeg mener svaret handler om å skape en kultur for å bry seg, fortsetter Fjellså, som er Vice president external affairs i Aker BP. (Eller influenser uten rosa blogg, som han selv kaller det med et smil)

Vi har jobbet tett med Olav gjennom mange år – og i mange sammenhenger. Det begynte med fest og ymse arrangementer da han jobbet i BP. Siden har vi jobbet tett sammen, mer og mer innen utvikling av bedriftskultur.

– Kulturkompaniet setter mennesket, deg og meg, i sentrum, midt mellom alle digitale dubbedingser og prosesser. Vi er først og fremst mennesker, som ønsker å være sammen, spille ball med hverandre, utvikle oss, tenke nytt, sier Fjellså.

– Samspill handler om å bry seg, om å gi og ta. Det handler om glede, energi, begeistring. Det handler om å gå utenfor A4-formatet, om å se utenfor seg selv og sine behov. Der er Kulturkompaniet veldig gode.

– Jeg tror Kulturkompaniet går en svært spennende framtid i møte. Digitaliseringen kommer til å skyte ytterligere fart. Det blir enda hyppigere endringer i samfunnet. Da er det lett for noen og enhver å bli stående igjen på perrongen! Mange kommer til å trenge hjelp for å utvikle seg, henge med, hoppe på toget, om du vil. Der kommer spisskompetansen til Kulturkompaniet inn; utvikling av bedriftskultur, gode team, rådgivning, kurs og kompetanse gjort på en moderne, annerledes måte, sier Olav Fjellså.

Tusen takk for flotte ord, kjære Olav. Vi setter enormt stor pris på deg, på alle samtalene, på råd og vink gjennom mange år. Takk for alt du har lært oss. Vi gleder oss til fortsettelsen!

I år fyller Kulturkompaniet 25 år. Derfor har vi lyst til å fortelle om noen av dem som betyr ekstra mye for oss. Som Olav Fjellså.