Kulturkompaniet 25 år

Morten Warland

Kulturkompaniet 25 år

Morten Warland

«Du kan ikke kjøpe deg til bedriftskultur. Den må du bygge selv!» Det er godt sagt, Morten Warland, det er jammen ikke rart vi liker deg så godt!

Vi spoler 20 år tilbake. Da var Morten leder i GE Money Bank, nå Santander Consumer Bank. Kulturkompaniet var fem år gamle. På stor avdeling i barnehagen, om du vil …

– Ole Petter og gjengen var en kjærkommen match med det galne hodet mitt, sier Morten, i dag administrerende direktør i Stavanger Symfoniorkester, og humrer.

Han er kreativ, opptatt av å bygge sterke team, skape en egen kultur, enten arbeidsgiveren er GE eller SSO. Felles historier, årlige ritualer, et klart bilde av vi og oss.

– Alle kan lage et kick off. Det krever noe helt annet å gjøre det ekte, nært, relevant. Der er Kulturkompaniet knallgode med en voldsom vilje til å gjøre det som er annerledes, spennende, interessant – og likefullt deg, fortsetter Morten.

– Vi skapte en unik kultur i GE. Tingene vi gjorde, laget vi fra bunnen av. Som revyene på Stavangeren, der sketsjene, lunsjen, det tekniske, velkomsten – ALT! – var laget av, med og for oss. Kulturkompaniet var en sentral sparringpartner. Jeg har bare positive erfaringer med selskapet, og er glad for at vi nå er tettere partnere enn noen gang, gjennom samarbeidet mellom SSO og Kulturkompaniet.

Tusen takk og i like måte, Morten, vi gleder oss til fortsettelsen!

I år fyller Kulturkompaniet 25 år. Derfor har vi lyst til å fortelle om noen av dem som betyr ekstra mye for oss. Som Morten.