Kulturkompaniet 25 år

Laila Neverdahl

Kulturkompaniet 25 år

Laila Neverdahl

– Det er fint og flott med Teams, Hangouts, Zoom og hva det nå heter, men har jeg vært opptatt av å bygge bedriftskultur før, er jeg det i alle fall nå!

Ordene tilhører Laila Neverdahl, director of operations i Clarion Hotel, kjeden til Petter Stordalen, som blant mye annet er viden kjent for sitt fokus på å bygge et sterkt «vi» i selskapet.

– Det er en rekke digitale verktøy du kan bruke for å få gjort oppgavene dine, men jeg mener de siste månedene viser at det er viktigere enn noen gang at mennesker møtes. Utvikling, gode beslutninger og mye annet handler om å sette sammen ulike personligheter til å jobbe mot felles mål. Den dynamikken er vanskelig å få til på Teams …! Og akkurat her har Kulturkompaniet sin spisskompetanse, fortsetter Neverdahl, som trekker fram dette når hun blir bedt om en episode fra sine mange år som nær samarbeidspartner med Kulturkompaniet:

– Vi hadde nettopp åpnet Clarion Hotel Air i 2015. Kunden som hadde arrangementet, var fornøyd. Vi var fornøyde. Det var likevel detaljer som kunne bli bedre. Det fortalte Ole Petter og gjengen hans på en ærlig, skikkelig, seriøs måte. Konsekvensen ble at prosessene våre ble mye bedre, på en sak der vi egentlig ikke hadde gjort en god nok jobb. Kulturkompaniet løfter kunder og samarbeidspartnere på en måte jeg setter stor pris på, sier Neverdahl.

Hun har hatt en rekke lederstillinger i Clarion og Nordic Choice Hotels i snart 20 år.

– For meg handler det om kvalitet, profesjonalitet, ærlighet. Det handler om å gi noe utover selve opplevelsen eller underholdningen. Det ekte, det nære, det spesielle. Der er Kulturkompaniet. Kombiner det med en gjeng som går all in, med teft for det strategiske perspektivet, men også for det som er nytt, up and coming, så har du oppskriften på en utrolig god samarbeidspartner, sier Laila Neverdahl.

Takk for samarbeidet, Laila, gjennom mange år! Takk for skrøyd, for råd og innspill langs veien. Takk for din inspirerende, offensive væremåte. Det setter vi stor pris på!

I år fyller Kulturkompaniet 25 år. Derfor har vi lyst til å fortelle om noen av dem som betyr ekstra mye for oss. Som Laila Neverdahl.