Kulturkompaniet 25 år

Eirik W. Henningsen

Kulturkompaniet 25 år

Eirik W. Henningsen

«Drømmen leve, det ska bli ein blåe dag!» Cupfinalehelgen 2019 gir oss fremdeles frysninger på ryggen. Hele ryggen, fra topp til tå. Ikke sant, Eirik?

– Ei helt utrolig helg. Cupfinaleshowet i Oslo Spektrum. Kampen – og ikke minst følelsen etter å ha vunnet. Den lever fremdeles, sier Eirik W. Henningsen, daglig leder i Viking Fotball.

Vi har hatt stor glede av tett samarbeid både med Eirik og Viking gjennom mange år.

– Kulturkompaniet er substans, gjennomført fra a til å, hel ved. Gjengen er nysgjerrig, oppriktig interessert, opptatt av å finne og utvikle det unike. Kulturkompaniet er til å stole på. Folkene har enormt engasjement for byen vår, for regionen vår. Det varmer hjertet, sier lederen for de mørkeblå i Jåttåvågen.

– Kulturkompaniet har gitt meg utallige opplevelser som varer. Det er få ganger jeg har ledd så mye som på sommerteateret! Kick off for Viking, årsmiddagen til SR-Bank, og mye, mye annet. Mange ganger har jeg vært med på ting der jeg tenker «oi, oi, så heldig jeg er som får lov til å være til stede her!», fortsetter vår venn fra 4073 Randaberg.

– Uansett hva du gjør, handler det om folk. Ta vare på folk. Få ut det beste av folk. Få folk til å fungere sammen. Det skjønner Kulturkompaniet, som er utrolig dyktige til å omsette det til praksis, sier Eirik, som var styreleder hos oss da han begynte i Viking for snart fem år siden.

Tusen takk for skrøyd, Eirik, det setter vi stor pris på. Takk for at du heier. Takk for tips og råd, for sparring. Takk for at drømmen lever.

I år fyller Kulturkompaniet 25 år. Derfor har vi lyst til å fortelle om noen av dem som betyr ekstra mye for oss. Som Eirik W. Henningsen.

Vi må bare:

Hordene gynge, juble å synge
Samen ska me lyfta fram de mørkeblå
Sterke solide, blåe å kvide
Me ska gå for gull
Me e et vinnerlag

Fortid å framtid, Viking for alltid
Drømmen leve
Det ska bli ein blåe dag
Hordene gynge, juble å synge
Samen ska me lyfta fram de mørkeblå

Heia Viking!!!