Kulturkompaniet 25 år

Eimund Nygaard

Kulturkompaniet 25 år

Eimund Nygaard

Husker du den gangen, der laaaangt inni fjellet, Eimund Nygaard? Det gjør i alle fall vi!

I fire år hadde over hundre arbeidere boret og sprengt 1500 meter inn i fjellet innerst i Lysefjorden. Nord-Europas mest moderne kraftverk skulle åpnes. Det var direkteoverføring på NRK, og statsminister Erna Solberg foretok den offisielle åpningen. En rekke ansatte og eksterne gjester deltok.

Men den som imponerte oss mest, var deg, Eimund Nygaard, der du vekslet elegant mellom rollene som vertskap, servitør – og programleder med knallgod formidlingsevne! Vi som jobber med kulturbygging og arrangement, blir inspirert når vi ser godt lederskap i praksis. Som da, langt inni fjellet!

– Vi har gjort veldig mye kjekt sammen, Kulturkompaniet og Lyse. Vi var lei av julebordene, for å si det rett ut. Ønsket mer fag og en annerledes sosial setting. Derfor utviklet vi Perspektiv-samlingene sammen. Kulturkompaniet har gjort en kjempejobb, både med planlegging, innspill underveis i prosessen, trening av ansatte og gjennomføring av arrangementene. Kulturkompaniet leverer på et høyt, profesjonelt nivå. Det er knallbra, spesielt kjekt når de er lokale fra Stavanger-regionen, sier Eimund Nygaard, administrerende direktør i Lyse, som vi har gjort svært mye spennende sammen med gjennom mange år.

Tusen takk for inspirasjon, Eimund og kollegaer i Lyse. Vi gleder oss til fortsettelsen!

Kulturkompaniet er 25 år i år. Det feirer vi med å fortelle historier om mennesker som inspirerer og motiverer. Som Eimund Nygaard i Lyse.