Kulturkompaniet 25 år

Birthe Wereide

Kulturkompaniet 25 år

Birthe Wereide

Åh, vi har hatt mye moro sammen, Birte! Som her, på en av de mange SR-Festivalene, eller på Arena-møtene med Fredrik Skavlan, Arne Hjeltnes, Erling Kagge, kick-off og årsmiddager med SpareBank 1 SR-Bank!

Jeg tenker inspirasjon, kvalitet, gode ideer, ærlige tilbakemeldinger – og en dyktig sparringpartner. Det er Kulturkompaniet for meg, sier Birte Wereide, mangeårig samarbeidspartner for oss på mange, mange områder i SR-Bank, regionens storbank.

Birte har vært nøkkelperson for en rekke kick-off vi har fått jobbe med, små og store interne arrangementer som SR-Festivalen, kundearrangementer – og mye annet kjekt!

– Har mange ganger vært utrolig imponert over Kulturkompaniets evne til å holde oversikt og hodet kaldt. Det er sååå mange detaljer, men gjengen har stålkontroll. Jeg er alltid trygg når Kulturkompaniet har regien, sier Wereide, som trekker fram flere konkrete episoder som har satt spor:

– Husker en gang vi skulle innlede til et større prosjekt. Espen Kvark Kvernberg framførte et stykke med en innlevelse jeg knapt nok har sett før eller etter. Det var rett og slett fengslende! Kunne hørt på han i mange timer …

Sier Wereide og bytter over til kundearrangementer som utfordret både hodet og hjertet, til gleden, entusiasmen og samholdet som ble skapt av interne kick-off. Utviklet av banken og Kulturkompaniet.

– Kick-offene, der vi spilte curling i Sørmarka, grillet pølser ved foten av Ullandhaugtårnet, var høyt og lavt i hele regionen på ulike oppdrag, har vært utrolig viktig for arbeidskulturen i næringslivsdivisjonen vår. Arbeidet vi har gjort sammen med Kulturkompaniet, har skapt en unik identitet.

– Læring og inspirasjon er to nøkkelord. Som da vi var i Bilbao sammen. Turen førte til flere nye prosjekter. Den førte også til at vi arrangerte flere kundeturer til den spanske byen. Det var utrolig moro – og typisk for måten vi har jobbet sammen, sier Wereide.

Med et smil. Vi smiler også. Både når vi tenker på deg, på alle kjekke folk i banken, på de utallige arrangementene vi har utviklet og avviklet sammen. Takk for gleden og inspirasjonen du bringer til oss, Birte!

Kulturkompaniet fyller 25 år i år. Det feirer vi ved å fortelle om mennesker som betyr ekstra mye for oss. Som Birte Wereide i SR-Bank.

Bildet er tatt på SR-Festivalen for noen år siden. På bildet er Birte sammen med Mari Lund (t.v.), Cecilie Lileng, Elise Ydstebø og Lene Hellestø (delvis skjult, sorry about that …:))