Kulturkompaniet 25 år

Kulturkompaniet fyller 25 år i år. Det feirer vi ved å fortelle om mennesker som betyr ekstra mye for oss.

Eimund Nygaard

Husker du den gangen, der laaaangt inni fjellet, Eimund Nygaard? Det gjør i alle fall vi!

Birthe Wereide

Åh, vi har hatt mye moro sammen! På en av de mange SR-Festivalene, eller på Arena-møtene med Fredrik Skavlan, Arne Hjeltnes, Erling Kagge, kick-off og årsmiddager med SpareBank 1 SR-Bank!

Øyvind Kvalnes

Når filosofen og Kulturkompaniet jobber sammen, handler det om en kombinasjon av foredrag, oppgaver og dialogteater. Opplegget krever at deltakerne beveger seg ut på vannet. Jevnt og trutt.

Laila Neverdahl

- Det er fint og flott med Teams, Hangouts, Zoom og hva det nå heter, men har jeg vært opptatt av å bygge bedriftskultur før, er jeg det i alle fall nå!

Eirik W. Henningsen

«Drømmen leve, det ska bli ein blåe dag!» Cupfinalehelgen 2019 gir oss fremdeles frysninger på ryggen. Hele ryggen, fra topp til tå.

Anne Beate Hovind

Vi glemmer aldri Gardermoen! Denne dyktige damen hadde en gigantisk jobb. Det handlet om 22.000 mennesker, om en ny terminal på Gardermoen, om felles kultur, om service og opplæring.

Olav Fjellså

- Det handler om å bry seg. Gode folk forsvinner hvis du ikke tør være tett på. Det gjelder i alle relasjoner, sier Olav Fjellså, veteran i energibransjen – en av dem vi har lært utrolig mye av!

Janove Ottesen

Vi spoler tilbake til 15. september 2012. Stavangers nye storsal, stedet som hele regionen hadde jobbet for i lang, lang tid, åpnet dørene i Bjergsted.

Åpningen av Stavanger Konserthus - det var magisk!

Morten Warland

«Du kan ikke kjøpe deg til bedriftskultur. Den må du bygge selv!» Det er godt sagt, det er jammen ikke rart vi liker Morten så godt!

Britt-Synnøve Johansen

Vi siktet «Mot himmlen i Paris» – og traff! For en tid det var, da Édith Piaf tok av.

Teddy Broadhurst

I 1980 var Teddy Broadhurst plattformsjef på Ekofisk, kun 26 år gammel. For 15-16 år siden møtte vi hverandre for første gang. Et møte som blant annet førte til etableringen av vår kursavdeling og et varig vennskap.