En eksplosjon av energi, mot og begeistring!

Vi hadde hørt en hel del om Vinterkonferansen (VK) til Petter Stordalen, eller rettere sagt til de rundt 3.000 ansatte i Choice-kjeden, kollega Knut Larsen og jeg. Vi synes det var stas å bli invitert, vi hadde hørt mye om konferansen og festen, at det var stort, profesjonelt, og muligens en smule vilt … Forventingene var derfor betydelige.

Konferansen, som ble arrangert i Stockholm i midten av januar, er noe av det mest inspirerende jeg har vært på. Nordic Choice Hotels er definitivt Petter Stordalen. Hele organisasjonen oser av Stordalens humør, entusiasme, ENERGI!

Men han er slett ikke alene.

Etter ei helg med strategi, foredrag, teknologi og et fullstappet program, slår det meg at hotellkjeden har en helt spesiell kultur. I Choice er det lov å være annerledes. I Choice er det lov å stikke seg ut. Takhøyden er enorm, så sant du er en ekte choicer.

Jeg kommer aldri til å glemme hvordan Petter Stordalen fra scenen introduserte Britney Fierce, eller Matthias, som han egentlig heter. En mann i sin beste alder som alltid har hatt lyst til å gå i dameklær. Som alltid har hatt lyst til å slå seg skikkelig løs som kvinne. Men som aldri har turt. Før inntil nylig.

Petter Stordalen ga han scenen, en fullstappet Tele 2 Arena i Stockholm. Med 3000 elleville kollegaer i salen.

Det vitner om mot. Om energi og begeistring. Om inkluderende mangfold. Om å tørre å leve med innsiden ut. Både fra lederhold – og fra Herman.

VK 2019 ga meg enda større tro på hvor viktig det er å dyrke det unike i bedriftskulturen og verdiene hos oss internt Kulturkompaniet – og ikke minst hos deg, kjære kunde.

Vi kommer til å gjøre vårt ytterste for å få finne ditt DNA, for å dyrke fram særegenhetene som gjør selskapet du leder eller er en del av, blir ditt varemerke, det som skiller deg ut i konkurransen med alle de andre.

Sammen skaper vi menneskelig overskudd. Fordi det lønner seg.

Ole Petter Søllesvik